top of page
Trouwen in Italië

Italian Wedding

Trouwen in Italië

Let's create memories

Silvie Mollekens & Carl Van den Bossche - Italian Wedding

Jarenlange ervaring in evenementen & reizen: Al 40 jaar lang zit Carl in de travel business en al 20 jaar lang zit Silvie in de evenementen business. Dit powerkoppel maakt van jouw huwelijk in het buitenland een magisch droomevenent om nooit meer te vergeten. Altijd al gedroomd van trouwen in Italië? Fattoria Iluigi maakt het voor u mogelijk.

Trouwen in Italië

Hoe realiseren wij jouw trouw in Italië?

Hoe plannen wij jouw trouw in Italië? 

We luisteren naar jouw wensen en personaliseren elk detail zodat het perfect matcht met wat je voor ogen hebt, en zelfs nog beter! Doorheen de jaren zijn we geïntegreerd tussen de locals en selecteerden we de beste cateraars, restaurants & partners uit de de buurt. We ontzorgen je 100% en zorgen ervoor dat alles ter plaatse perfect verloopt zodat jij kan genieten van jouw Italian Wedding. Aan creativiteit & fantasie geen gebrek! We visualiseren alles tot in de puntjes en voegen dát vleugje flair toe voor een unieke beleving. 

Wij komen met een eerste voorstel o.b.v. ons eerste gesprek. Daarna bekijken we samen wat jullie graag anders zien en passen dit aan. Wij regelen jullie trouw in Italië van begin tot einde. Zo hoeven jullie je om niets zorgen te maken.

Meer weten over hoe jouw trouw er kan uitzien? Ontdek er HIER alles over!

Trouwen in Italië

TROUWEN
IN ITALIË

De keuze van de locatie is cruciaal en bepaalt de beleving van jouw momentum. Ons authentieke landhuis is het perfecte kader voor een event met een Waw-factor. Elke ervaring moet verrassend en onvergetelijk zijn. Van relaxerende massages in de olijfgaard, overnachten onder een stralende sterrenhemel tot een authentieke Italiaanse lunch of picknick, we verzorgen al jouw wensen. Daarom bieden wij je persoonlijke begeleiding om elk detail vorm te geven. Van de realisatie van unieke ervaringen, tot de selectie van de beste lokale partners. Trouwen in Italië? Dat doe je met Fattoria Iluigi.

Let's create magic moments together! 
Italian Wedding- trouwen in Italië

bottom of page