top of page
Workation Italië

Business incentive 

Ontdek "la dolce vita" als team. 

Workation Italië

Meerdaagse workations

Reis met je collega’s of klanten naar het authentieke Italië waar gastronomie & gastvrijheid centraal staat. Verdwaal in eindeloze landschappen, prachtige historische steden en pittoreske plekjes op de grens van Umbrië en Toscane. We nemen je van de ene feeërieke plek naar de andere. Onderweg stop je waar en wanneer je wil om al het moois te ontdekken langs de uitgestippelde routes. Geniet van de pure vrijheid wanneer je door adembenemende landschappen cruiset met een authentieke Vespa tijdens één van onze meerdaagse trips en workations.

Even herbronnen en zin in wat avontuur? Dan is onze Iluigi Classico Roadtrip een unieke manier om in een relatief korte tijd zowel de landschappen, de historische stadjes & de gastronomie van Italië te ontdekken. En niet te vergeten: fun te beleven & te genieten!

Unieke workation

Begeef jezelf op een unieke locatie en kom samen tot nieuwe inspirerende en creatieve ideeën. Overdag werken op een volledig ingerichte werkplek, uitgebreid lunchen in een zonovergoten olijfgaard en ’s avonds cultuur snuiven in knusse authentieke straatjes. Het zorgt gegarandeerd voor nieuwe energie en motivatie onder de werknemers. Een workation met je bedrijf naar onze zonnige bestemming wordt zonder twijfel een groot succes!

workation Italië
Business is topsport

Er komt heel wat op je af en dat kost veel energie. Kom je te kort? Dan tast dat je werk en leven aan. Een change of scenery biedt je de kans om even uit je eigen omgeving te zijn, nieuwe prikkels op te doen, je stress level drastisch te verlagen. Bezoek FATTORIA ILUIGI en geniet van de panoramische omgeving. Kom weer helemaal terug tot jezelf. Maak opnieuw contact met wie je bent, wat je kan en wat je wil in je leven. Kortom: een plek om te herbronnnen.

Tijdschema, hotelaccomodatie en bezienswaardigheden kunnen aangepast worden naargelang wensen en omstandigheden. Twijfel zeker niet om ons te contacteren en dan creëren we samen jouw ideale workation.

Testimonials

DW2_edited.jpg
"Great team, magnificent views & unique experiences. Last weekend was amazing!
Special thanks to Carl & Silvie for organising this unforgettable trip!"

Dirk Wellens,

Managing Partner, Laurius Belgium

You don't need therapy..
You just need to go to Italy!

bottom of page